Natur og Utfordring AS

Velkommen til Innerdalen

Natur og Utfordring tilbyr kurs i samhandling og personlig grensesprengning (teambuilding), spenningsaktiviteter (kickoff), lek/moro, naturopplevelser og villmarksskole for skoleelever.

Elementene er hentet fra naturbaserte spenningsaktiviteter og opplevelser. I tillegg har vi aktiviteter der lek, moro og sosialt samvær er hovedinnholdet.

Mellom tinder og breer strekker den frodige og vakre Innerdalen seg. Her, ved foten av Innerdalstårnet, kneisende som en mektig kjegle over dalen, danner glinsende bekker og elver de idylliske Innerdalsvatnene.

Midt i dette landskapet finner du Innerdal Turisthytte og Renndølsetra, tuftet på tradisjoner siden 1893, men som i dag byr på bekvemmeligheter som hører med i vår tid. Under oppholdet i Innerdalen byr vi på mange muligheter. Her kan du under trygge former få oppleve guiding med klatring og nedfiring i tau med historieen om innerdalens tindehistorie, Jettespranget (seepline), eller vi kan forsøke å bestige Innerdalstårnet.

Det er også muligheter for å kunne oppleve aktiviteter med raftingbåter, ulike høydeaktiviteter (høydepark) i og ved Villmarksleiren i Virumdalen ved Innerdalen.


Hilsen Øyvind Vadla
Natur og Utfordring AS

Sommarøy

Les mer

Innerdalen

Les mer