Hjem - Natur og Utfordring

MENY
MENY
Gå til innhold

Om oss


Natur og Utfordring AS ble etablert i Tromsø året 2000. Målsettingen vår er å tilrettelegge miljøvennlige, trygge og inspirerende aktiviteter. Vi jobber meget hardt med å begeistre våre kunder gjennom våre aktiviteter. Det være seg blåtur for et firma, vennegjengen, skoleklasser eller ulike organisasjoner og idrettslag. Vi arrangerer våre aktiviteter i Tromsø by og omegn og på Sommarøy.


Vi er meget opptatt av miljøet, og verdsetter balansen mellom våre aktiviteter og naturen.

Gründeren Magne Moen har bakgrunn som utøver innen ulike aktiviteter som sykling, klatring, ski, kajakk, ekspedisjoner i inn og utland m.m. Kan nevnes at Magne har vært turleder for 9 ekspedisjoner til Kilimanjaro samt 24 års erfaring som veileder/instruktør innenfor teambuilding.


Våre ansatte har god erfaring og en unik evne til å få det beste ut av hver enkelt deltaker. Dette bidrar til økt glede og vi kan gi gode råd om relevante aktiviteter, utstyr og bekledning. Vi vektlegger sikkerhet, slik at det skapes et miljø hvor flere kan ta del i naturopplevelser og aktiviteter. Vi bruker mye tid på miljøet og den lokale naturen, Vi har et sterkt fokus på å ta vare på omgivelsene og beholde den lokale natur slik den opprinnelig er. Vi ønsker å utvikle oss kontinuerlig slik at flere kan finne inspirasjon gjennom våre aktiviteter.

Kontakt oss
Besøk: Stakkevollvegen 41, 9010 Tromsø
Phone: +47 957 21 007                              
Postadresse: PB 3667, 9278 Tromsø
Kontaktperson: Magne Moen
Mobil: 957 21 007
Natur og Utfordring
Natur og Utfordring
Natur og Utfordring
Natur og Utfordring
Tilbake til innholdet