Personvernerklæring - Natur og Utfordring

MENY
MENY
Gå til innhold

Personvernerklæring

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er data og informasjon som kan benyttes til å identifisere ett menneske.

Hos Natur og Utfordring AS betyr det opplysninger som Navn, Telefon og Epost som vi trenger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging i forbindelse med salg og gjennomføring av våre aktiviteter.


Hva er behandling av personopplysninger?

All bruk av personopplysninger defineres som behandling av personopplysninger, dette gjelder innhenting, registrering, bruk og lagring.


Hvordan innhenter og registrerer vi personopplysninger?

Personopplysninger som personen selv gir gjennom telefon, epost eller web skjema vil bli lagret og behandlet for å gi ønsket og korrekt oppfølging.


Hvordan bruker vi personopplysninger om deg?

Personopplysningene vi har om deg benyttes til å gi deg nødvendig oppfølging i forbindelse med salg og utførelse av våre aktiviteter, samt nødvendig oppfølging i ettertid av aktiviteter.


Hvor lenge beholder vi personopplysninger?

Vi har automatiske rutiner som anonymiserer 360 dager etter lagring, hvor Navn, Telefon og Epost blir slettet fra kontakt databasen. Opplysninger som Firmanavn, Dato og annen informasjon som ikke kan identifisere ett menneske beholdes for korrekt fremtidig kunde behandling.


Dersom det inngås en avtale som medfører fakturering vil eventuelle personopplysninger overføres til økonomisystemet og behandles i henhold til andre lovbestemmelser for å oppfylle Natur og Utfordring AS sine juridiske forpliktelser.


Tilgang til endring og sletting av personopplysninger?

Det er viktig for oss å ha korrekte personopplysninger, hvor vi anbefaler deg å ta kontakt med oss slik at vi kan gjøre nødvendige endringer.


Dersom du ønsker å slette dine personopplysninger kan du sende en epost til magne@naturogutfordring.no


Mvh Magne Moen

Natur og Utfordring AS

Postadresse: PB 3667, 9278 Tromsø
Kontaktperson: Magne Moen
Mobil: 957 21 007
Natur og Utfordring
Natur og Utfordring
Natur og Utfordring
Natur og Utfordring
Tilbake til innholdet