Teambuilding på Sommarøy - Natur og Utfordring

MENY
MENY
Gå til innhold

Arctic Nettbrett Race på Sommarøy


Prøv vår digitale teambuilding, der målet er å finne frem til og løse flest mulig oppgaver på en gitt tid. For å få et godt resultat på denne aktiviteten, må deltakerne samarbeide, ta i bruk taktiske ferdigheter og til tider også de kreative ferdighetene. 


Denne lag aktiviteten bruker samme teknologi som det populære mobilspill-appen «Pokemon GO». Men i stedet for å fange pokemon, skal deltakerne plukke opp oppgaver og løse disse. Oppgavene er plassert ut på forhånd og deltakerne finner dem ved hjelp av et kart i vår app. For å få oppgaven opp i appen, må deltakeren fysisk være innenfor en radius på 10 meter hvor oppgaven ligger i kartet.


Aktiviteten er engasjerende og variert, og kan gjennomføres hvor som helst. Vi kommer til dere – eller dere kommer til oss på Sommarøy. Det taktiske spillet handler om å løse oppgaver og svare på spørsmål basert på prioriteringer og samhandling og strategi.


Utvalget av oppgaver er i utgangspunktet en lett blanding, der de fleste av dem har svaralternativer. De har ulik vanskelighetsgrad, som også gjør at de gir ulik poengsum. Det er også mulig å legge til oppgaver knyttet til eget firma, produkter, nøkkel-personer eller evt. et spesielt tema for dagen. Vi kan også la noen være foto-oppgaver, som kan vises på storskjerm senere på dagen.


Garantert stort engasjement blant deltakerne – umulig å ikke bli hektet på å finne neste oppgave. Hvert lag for utdelt et nettbrett som brukes for å finne oppgavene i terrenget. Varighet omtrent 2 timer, dersom kunden ønsker mindre tid går det helt fint. Minimum spilletid er 30 minutter.


Pris kr. 495,-  pr. deltaker. Vi anbefaler maks 8 pers per lag.


Natur og Utfordring har 24 års erfaring med samhandlings aktiviteter.
Gjennom disse årene har vi opparbeidet oss en kompetanse som din bedrift kan få nytte av.


Dersom dere velger oss skal dere være hjertelig velkommen.

Postadresse: PB 3667, 9278 Tromsø
Kontaktperson: Magne Moen
Mobil: 957 21 007
Natur og Utfordring
Natur og Utfordring
Natur og Utfordring
Natur og Utfordring
Tilbake til innholdet